QR-Code of this page

QR-Code dieser Seite

Πληρωμή με PayPal

atokes doseis sm

Πληρώστε τώρα με PayPal εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια!

Newsletter

 

Join our Newsletter

Νέο Ρολόι Χρονόμετρο LED IoT-WiFi!

Ένα νέο μοντέλο σχεδίασης και παραγωγής από την εταιρεία μας, ψηφιακό ρολόι χρονόμετρο LED με πολλές ειδικές λειτουργίες και δυνατότητες είναι πλέον διαθέσιμο. H συσκευή διαθέτει WiFi modem, μπορεί να...

Περισσότερα

Χρονόμετρα LED στον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Σε έναν ακόμη μεγάλο αγώνα, στον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος", χρησιμοποιήθηκαν χρονόμετρα LED της εταιρείας μας για τη διοργάνωση του αγώνα. Τα χρονόμετρα είναι εξαψήφια συνδεδεμένα με υπολογιστή μέσω...

Περισσότερα

Νέα αναβαθμισμένα Ηλεκτρονικά Χρονόμετρα LED

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι διαθέτουμε πλέον νέο λογισμικό για τα LED χρονόμετρά μας με περισσότερες επιλογές και πλεονεκτήματα. Μετά από μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή και την υποστήριξη επαγγελματικών...

Περισσότερα

То Club Candia Sport πρωτοπορεί με ηλεκτρονικούς πίνακες στα γήπεδα «8Χ8» και «6Χ6»!

Ένα ακόμη αθλητικό κέντρο εμπιστεύτηκε την εταιρία μας για να εξοπλίσει τα γήπεδά του με ηλεκτρονικούς πίνακες χρονομέτρου και σκoρ.Παρακάτω παραθέτουμε την ανάρτηση του αθλητικού club μετά την παραλαβή των...

Περισσότερα

Ηλεκτρονικός Πίνακας Γηπέδου

Ηλεκτρονικός πίνακας χρόνου & σκορ

Ηλεκτρονικός πίνακας γηπέδου χρονομέτρου και score με LED υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Κατάλληλο για πολλά αθλήματα σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο, όπως γήπεδα ποδόσφαιρου, mini football, water polo, basket...

Περισσότερα

Ειδικά χρονόμετρα LED στον τελικό του FERMATA - BTV

LED χρονόμετρο στο τηλεπαιχνίδι Φάρμα της βουλγαρικής τηλεόρασης

Η εταιρία μας κατασκεύασε και προμήθευσε δύο ειδικά χρονόμετρα LED μεγάλης ακρίβειας για τα παιχνίδια του τελικού του τηλεοπτικού show FERMATA του Βουλγαρικού καναλιού BTV. Τα χρονόμετρα LED αυτά είναι...

Περισσότερα

Σύστημα Αυτόματης Μέτρησης Ατόμων Εισόδου/εξόδου

Σύστημα μέτρησης ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται εντός του καταστήματος.

Ηλεκτρονικό σύστημα μέτρησης και ένδειξης (σε πινακίδα LED) των ατόμων που βρίσκονται σε κάποια αίθουσα ή σε ανοιχτό χώρο. Το σύστημα - εφαρμογή "People Counter" είναι απλό και εύκολο στην...

Περισσότερα

Επιγραφές LED 2 Γραμμών Full Matrix

Επιγραφή LED full matrix 2 γραμμών κίτρινη

Πρόκειται για δοκιμασμένες και αξιόπιστες ηλεκτρονικές επιγραφές Full matrix 2 γραμμών υψηλής αντοχής εξ ολοκλήρου δικής μας σχεδίασης - όχι εισαγωγής! Κατασκευάζονται από την εταιρεία μας με επιλεγμένα υλικά εξαιρετικής ποιότητας που εξασφαλίζουν...

Περισσότερα

Μεγάλη προσφορά: Ρολόι Θερμόμετρο + Χρονόμετρο LED, 32 cm ύψος Ψηφίου

Πινακίδα Ρολόι Θερμόμετρο LED

Απόκτησε το Ψηφιακό Ρολόι - Θερμόμετρο LED εξωτερικού χώρου με ψηφία καθαρού ύψους 32 cm, εξ ολοκλήρου δικής μας σχεδίασης - όχι εισαγωγής! Κατασκευάζεται από την εταιρεία μας με επιλεγμένα υλικά...

Περισσότερα

Σύστημα Σειράς Προτεραιότητας

Ηλεκτρονικό Σύστημα Σειράς Προτεραιότης

Ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα σειράς προτεραιότητας ελληνικής σχεδίασης & κατασκευής, υψηλής πιστότητας σε προσιτή τιμή!Model:RSQ-TP1 Κατάλληλο για υπηρεσίες και καταστήματα όπου είναι απαραίτητη η διαχείριση και η ένδειξη του αριθμού της...

Περισσότερα

{phocadocumentation view=navigation|type=mpcn}

   

IR keyboard front

Το ασύρματο πληκτρολόγιο της Rousis Systems λειτουργεί με υπέρυθρες ακτίνες και έχει εμβέλεια περίπου 10 μέτρα. Για την τροφοδοσία του περιέχει 2 μπαταρίες ΑΑ στο πίσω μέρος και αντικαθίστανται ανοίγοντας το ειδικό καπάκι.

Στο μπροστινό μέρος βρίσκονται 2 LED εκπομπής υπέρυθρης ακτινοβολίας πίσω από ένα ειδικό κόκκινο τζαμάκι. Κατά τον προγραμματισμό η κατεύθυνση των LED πρέπει να είναι κατευθείαν πάνω στην επιγραφή την οποία προγραμματίζουμε.

Τα μηνύματα και τα κείμενα μέσα στην επιγραφή είναι κατανεμημένα σε σελίδες “pages” 1, 2, 3 ή 4 γραμμών αναλόγως με το μοντέλο της επιγραφής.

Βασικός προγραμματισμός:

Αρχίστε τον προγραμματισμό των μηνυμάτων πατώντας το πλήκτρο [Start Prog.] Πάνω δεξιά. Αμέσως ο Κέρσορας θα βρεθεί στην Πρώτη αποθηκευμένη σελίδα που υπάρχει στην μνήμη της επιγραφής και στην πρώτη γραμμή (αν η επιγραφή είναι πολλαπλών γραμμών).

Στο σημείο που ο κέρσορας αναβοσβήνει μπορούμε να πληκτρολογήσουμε κείμενο, να σβήσουμε με το [Backspace] ή με το [Delete] και να μετακινήσουμε τον κέρσορα δεξιά ή αριστερά και σε άλλη γραμμή με τα βελάκια κάτω δεξιά.

Με το [PgUp] (Page Up) μπορείτε να μετακινήσετε τον κέρσορα στην επόμενη σελίδα που είναι αποθηκευμένη στην μνήμη. Αν δεν υπάρχει επόμενη σελίδα θα δημιουργηθεί μια νέα κενή σελίδα.

Με το [PgDn] (Page down) μπορείτε να μετακινηθείτε στη αμέσως προηγούμενη σελίδα της μνήμης.

Μπορείτε να διαγράψετε μια ολόκληρη σελίδα με το πλήκτρο [Delete Page]. Η σελίδα που θα διαγραφεί είναι αυτή στην οποία βρίσκεται ο κέρσορας, αμέσως μετά ο κέρσορας θα βρεθεί στην αρχή της αμέσως επόμενη σελίδα.

Τελειώνοντας τον προγραμματισμό των μηνυμάτων πατάμε [Enter] και όλα τα μηνύματα αποθηκεύονται στην μόνιμη μνήμη της επιγραφής. Αν δεν επιθυμούμε την καταχώριση των νέων μηνυμάτων πατάμε [Esc] και η επιγραφή επιστρέφει τα προηγούμενα μηνύματα που ήταν αποθηκευμένα.

Εμφάνιση αυτόματων πληροφοριών:

Σε οποιαδήμοτε σελίδα και γραμμή κατά τον προγραμματισμό μπορούμε να επιλέξουμε την εμφάνιση των αυτόματων πληροφοριών που διαθέτει η ηλεκτρονική επιγραφή, ώρα, ημερομηνία και θερμοκρασία. Πατώντας αντίστοιχα τα πλήκτρα [Time], [Date], [temp]. Σε ολόκληρη την γραμμή που έχει επιλεγεί κάποια από τις αυτόματες πληροφορίες δεν μπορούν να εμφανιστούν άλλα κείμενα, θα εμφανίζεται μόνο αυτή η πληροφορία.

Παράμετροι κειμένων και εμφάνισης σελίδων:

Για κάθε σελίδα και γραμμή κειμένου υπάρχουν διάφορες επιλογές στην κανονική λειτουργία (run time). Οι επιλογές αυτές εξηγούνται σε αυτή την ενότητα και εμφανίζονται πατώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα:

 • [Delay] Επιλογή του χρόνου εμφάνισης κάθε σελίδας εφόσον είναι σταθερή, σε δευτερόλεπτα 0-9. Η επιλογή γίνεται με τα βελάκια πάνω κάτω. Όταν η σελίδα περιέχει κυλιόμενο μήνυμα, τότε η επιλογή αυτή ρυθμίζει την ταχύτητα κύλισης (0 αργό, 9 πιο γρήγορο).
 • [Func.] Επιλογή του τρόπου εμφάνιση της κάθε σελίδας. Η επιλογή γίνεται με τα βελάκια πάνω κάτω. Υπάρχουν 13 τρόποι εμφάνισης (ειδικά εφέ) και κάθε νούμερο αντιστοιχεί σε ένα όπως στην παρακάτω λίστα.
 1. AutoSlide
 2. Appear
 3. Rotate left
 4. Rotate right
 5. Semi Shift
 6. Lock
 7. Fill up
 8. Fill down
 9. Spray
 10. Fill left
 11. Fill right
 12. Roll down
 13. Roll up
 • [Flash] Επιλογή εμφάνισης κάποιας γραμμής να αναβοσβήνει. Λειτουργία Flash. Η επιλογή ισχύει για ολόκληρη την γραμμή και αναιρείται πατώντας το ίδιο πλήκτρο.
 • [Bold] Επιλογή έντονων χαρακτήρων σε μια ολόκληρη γραμμή. Η επιλογή αναιρείται πατώντας το ίδιο πλήκτρο.
 • [Double line] Η επιλογή αυτή ισχύει μόνο για full matrix μοντέλα 2 ή 4 γραμμών και επιλέγει την συγχώνευση 2 γραμμών σε μια διπλάσια σε ύψος ή αναιρεί μια διπλάσια γραμμή.

Για να ενεργοποιηθεί η διπλάσια γραμμή πατώντας το Double line πρέπει να γραφεί στην 2η ή 4η γραμμή ή αλλιώς στη γραμμή που θέλουμε να κάνουμε διπλάσια, πατώντας το Double line.

Προσοχή: Σε Double Line η ημερομηνία και η ώρα δεν εμφανίζονται.

 • [Lang.] Επιλογή γλώσσας πληκτρολογίου Ελληνικά/Αγγλικά.
 • [Caps Lock] Επιλογή Κεφαλαίων – πεζών χαρακτήρων.
 • [Fonts] Αλλαγή γραμματοσειράς κειμένου.

Επιλογές φωτεινότητας:

Πιέζοντας το πλήκτρο [Bright] εμφανίζεται η επιλογή του τρόπου μεταβολής της φωτεινότητας της επιγραφής. Η αλλαγή γίνεται με τα βελάκια δεξιά/αριστερά. οι επιλογές είναι:

 • Sensor: η επιγραφή μεταβάλει την φωτεινότητα της σύμφωνα με τις εξωτερικές συνθήκες με ειδικό αισθητήρα που διαθέτει (η λειτουργία ισχύει συνήθως για τις επιγραφές εξωτερικού χώρου)
 • Night: Η φωτεινότητα μεταβάλλεται με φωτισμό ημέρας/νύχτας σύμφωνα με το ωράριο που έχει ορισθεί από την επιλογή [Night Time]. Τα επίπεδα φωτεινότητας είναι full για την ημέρα και 1/3 για τη νύχτα.
 • Bright 1-16: Η επιγραφή διατηρεί σταθερό επίπεδο φωτεινότητας σύμφωνα με τη επιλογή σας από 1-16 επίπεδα. Η επιλογή γίνεται σε με τα βελάκια πάνω/κάτω.

Από την επιλογή [Night Time] καθορίζεται η διάρκεια του νυχτερινού φωτισμού. Εμφανίζεται πρώτα η ώρα αρχίζει ο νυχτερινός φωτισμός (Δύση ηλίου) και μετά η ώρα που τελειώνει 

{phocadocumentation view=navigation|type=pn}