Πληρωμή με PayPal

atokes doseis sm

Πληρώστε τώρα με PayPal εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια!

Newsletter

 

Join our Newsletter

Remote controlΛειτουργία:

Indoor timer1 th

Το Χρονόμετρο LED έχει τη δυνατότητα να προβάλει και την ώρα ή και την ημερομηνία όταν δεν χρονομετρα. Προαιρετικά μπορεί να προβάλει και θερμοκρασία ή υγρασία. Eπίσης μπορεί να διαθέτει GPS συγχρονισμό για συγρονισμό του ρολογιού του με το GPS σύστημα για πολύ μεγάλη ακρίβεια. 

Αριθμός
Ώρα
Ημερομηνία
Θερμοκρασία
1
ON
OFF
OFF
2
OFF
ON
OFF
3
ON
ON
OFF
4
OFF
OFF
ON
5
ON
OFF
ON
6
OFF
ON
ON
7
ON
ON
ON

 Menu: Μπορείτε να επιλέξετε ποιες από τις πληροφορίες που διαθέτει το Display επιθυμείτε να εμφανίζει, όταν δεν χρονομετρά, πιέζοντας το πλήκτρο [menu]. Αμέσως εμφανίζεται η ένδειξη Fκαι ένα ψηφίο να αναβοσβήνει. Όπως βλέπετε στον διπλανό πίνακα, κάθε ψηφίο από το 1 έως το 7 αντιστοιχεί σε ένα συνδυασμό εμφανίσεων.

Αμέσως μετά πιέστε πάλι το ίδιο πλήκτρο [menu].και θα εμφανιστεί η ένδειξη F2. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τον ρυθμό εναλλαγής των πληροφοριών. Από 1 έως 9 δευτερόλεπτα (για πόσο χρόνο δηλαδή το display θα εμφανίζει κάθε πληροφορία).

Οι επόμενες δύο λειτουργίες του [menu]αφορούν στην λειτουργία του ραδισυγχρονισμού GPS όπου μπορείτε να δεί τε αν ο δέκτης GPS λειτουργεί σωστά και λαμβάνει σήμε. Αν λαμβάνει data θα δείτε να αυξάνει ο δείκτης μία μονάδα ανα δευτερόλεπτο.

Προεπιλογή Χρόνου Counter Down: Πιέστε το πλήκτρο Counter Down: Για να προεπιλέξετε τον Χρόνο που θα αρχίζει η αντίστροφη χρονομέτρηση. Η εμφάνιση και η ρύθμιση γίνεται διαδοχικά. Πρώτα η ώρα, τα λεπτά. Αφού πληκτρολογήσετε διαδοχικά 4 νούμερα, αμέσως μετά πιέστε ξανά Counter Downγια να καταχωρηθεί στη μόνιμη μνήμη η ρύθμιση. Όποτε επιθυμείτε μπορεί να αλλάξετε πάλι τον χρόνο εκκίνησης του χρονομέτρου αντίστροφης μέτρησης.

Λειτουργία Χρονομέτρησης: Υπάρχουν συνολικά 2 τρόποι χρονομέτρησης. Up Counter – κανονική χρονομέτρηση η οποία ξεκινά με το πλήκτρο Up Counter και Counter DownΑντίστροφη χρονομέτρηση αρχίζοντας με τον προεπιλεγμένο χρόνο η οποία αρχίζει πιέζοντας το πλήκτρο (Down). H χρονομέτρηση αρχίζει μόνο όταν πιέσετε το πλήκτρο CH+. επίσης μπορείτε να σταματάτε (παγώσετε) το χρόνο και να συνεχίζεται πάλι τη χρονομέτρηση πιέζοντας το ίδιο πλήκτρο. Σε κάθε έναρξη ή παύση ή τέλος της χρονομέτρησης ακούγεται η ηχητική ειδοποίηση - Κόρνα της συσκευής και θα πρέπει να γνωρίζεται ότι ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις σταματήσει η Κόρνα και τελειώνει πάλι μόλος αρχίσει να ηχεί η Κόρνα.

Set Time Counter:

Επιλογή 2 χρόνων: Για την επιλογή 1ου χρόνου πατάτε το κουμπί με την ένδειξη Counter 1ου χρόνου (βλ. εικόνα) και έπειτα το πλήκτρο Ch+. Για την επιλογή 2ου χρόνου πατάτε Counter2ου χρόνου (βλ. εικόνα) και έπειτα το πλήκτρο Ch+.

Reset:

Με την επιλογή Reset το Χρονόμετρο επιστρέφει στην κατάσταση Ρολογιού / Ώρας / Ημερομηνίας. 


aurel_control.jpg

Λειτουργίες Τηλεκοντρόλ Μακρυνής εμβέλειας (RF)

Button 1: Start/Stop

Button 2: Up counter

Button 3: Reset / Exit

Button 4: Counter down


Ειδικές πρόστετες λειτουργίες 

Καλώδιο εντολών χρονομέτρησης

Αν το χρονόμετρό σας διαθέτει καλώδιο εντολών για σύνδεση button ή ρελέ που θα δίνουν εντολή στο χρονόμετρο να ξεκινήσει την χρονομέτρηση ή να την σταματήσει, η συνδεσμολογία των εντολών σύμφωνα με τα χρώματα των καλωδίων έχει ως εξής:

  • Κίτρινο = Γείωση (-)
  • Λευκό = Reset
  • Πράσινο = Start
  • Πράσινο Stop

 

Καλώδιο εξόδου για Ρελέ

Αν το χρονόμετρό σας διαθέτει καλώδιο εξόδου για σύνδεση ρελέ για τον έλεγχο μικροφώνου ή άλλων συσκευών, κατά την διάρκεια της χρονομέτρησης η έξοδος ενεργοποιείται και όταν τελειώνει η χρονομέτρης απενεργοποιείται. Η συνδεσμολογία αυτού το καλωδίου έχει ως εξής:

  • Πράσινο = + 12 Volts
  • Κίτρινο = GND (-)

 


*Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τις ενδείξεις του τηλεκοντρολ 016 που χρησιμοποιείται εναλλακτικά.

 

RC283501 Timer1

PHILIPS SMART-25290odigiestabata

 

e-max.it: your social media marketing partner